luni, 23 octombrie 2023

Comemorare Gib Mihăescu

Sâmbătă, 21 octombrie 2023, a avut loc comemorarea scriitorului Gib Mihăescu, la 88 de ani de la dispariția sa. Evenimentul organizat pentru a omagia scriitorul, a început cu o slujbă religioasă la Cimitirul Eternitatea din Drăgășani și depunerea unor coroane de flori la mormântul acestuia. Partea a doua a manifestării s-a desfășurat la Stațiunea de Cercetare Viticolă Drăgășani. La evenimentul organizat de Asociația Rusidava Culturală, Stațiunea Viticolă Drăgășani, Biblioteca Municipală Drăgășani, Casa Memorială "Gib Mihăescu",
au participat oameni de cultură din mai multe zone ale țării, reprezentanți ai Filialelor Ligii Scriitorilor din România, din Argeș, Olt, Vâlcea. Domnul Al. Florin Țene, președintele Ligii Scriitorilor Români, a oferit diplome și trofee pentru activitatea depusă în slujba culturii, unul dintre trofee fiind oferit Bibliotecii Municipale Drăgășani. Mulțumim pentru diplomă și trofeu și pentru interesul acordat instituției noastre!
A fost o zi minunată de toamnă atât afară, soarele ne-a mângâiat cu razele sale iar amintirile depre Gib Mihăescu, versurile poeților, muzica și socializarea ne-au încălzit inimile. 
 
Bibliotecar:
Cristina Prunel-Bărbulescu;
Alecsandrina Bătae;
ing.sistem, Romeo Istocescu.
 
 







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu