miercuri, 12 iulie 2023

Ateliere de vară în cadrul Proiectului ”Conștientizare și sustenabilitate în România”

Proiectul "Conștientizare și sustenabilitate în România" care se va desfășura în perioada 10.07.2023 - 07.08.2023, este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate, sub numărul de contract ESC51-VTJ-000044867, și este implementat de Asociatia Pro Dezvoltare Dacia (APDD) Romania și D'Antilles & D'Ailleurs (DA & DA) Franța.
Scopul proiectului este de a dezvolta și promova conștientizarea asupra sustenabilității în România. În cadrul acestuia, se vor organiza ateliere de vară cu teme specifice proiectului, oferind participanților oportunitatea de a învăța și de a contribui la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unui stil de viață sustenabil.
Ne dorim să aducem împreună tineri din Martinica si Romania, pentru a împărtăși idei, experiențe și bune practici în domeniul sustenabilității. Vom lucra în echipă pentru a dezvolta soluții inovatoare și pentru a promova schimbările pozitive în comunitățile noastre.
O parte din atelierele de vară se derulează la Biblioteca Municipală Drăgășani și pot participa alături de voluntarii din Martinica și utilizatorii bibliotecii.
 
Bibliotecari:
Cristina Prunel-Bărbulescu;
Alecsandrina Bătae;
 ing.sistem, Romeo Istocescu.
 
 



















 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu