miercuri, 9 martie 2016

La multi ani doamnelor si domnisoarelor!

Ziua de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, a fost sarbatorita la Biblioteca Municipala Dragasani,
 printr-un program adecvat pentru toate gusturile: muzica populara, muzica usoara, poezie, lansare de carte, expozitie de fotografie.
 Invitați speciali : poetul Constantin Triță - Piatra Olt, poetul Nicolae Nistor - Rm. Vâlcea, poetul Radu Mihăilescu - Rm. Vâlcea, Zenovia Zamfir de la Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul",
 poeta Gabriela Zidaru - Drăgășani, cea care a lansat volumul "Zbor spre Lumina'', critic literar Mihaela Rădulescu, îndrăgitul interpret de muzică ușoară și de voie bună Sava Regățeanu - București.  Expozitia de fotografie cu titlul "Parfum de femeie" a fost realizata de Nicolae Zarnescu din Slatina, membru al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania. Doamnele si domnisoarele au primit flori din partea domnului viceprimar al municipiului Dragasani, Adrian Sanda iar in incheierea evenimentului au fost servite cu prajituri, sucuri si cafea, astfel au petrecut o dupa amiaza speciala la biblioteca cu ocazia Zilei Femeii. La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor!
Bibliotecar,
Cristina Prunel-Barbulescu














Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" - Vâlcea, poeta Gabriela Zidaru - Drăgășani, a lansat volumul "Zbor spre Lumina'', critic literar Mihaela Rădulescu, îndrăgitul interpret de muzică ușoară și de voie bună Sava Regățeanu - București.  Expozitia de fotografie cu titlul "Parfum de femeie" a fost realizata de Nicolae Zarnescu din Slatina, membru al Uniunii Artistilor Fotografi din Romania. Doamnele si domnisoarele au primit flori din partea domnului viceprimar al municipiului Dragasani, Adrian Sanda iar in incheierea evenimentului au fost servite cu prajituri, sucuri si cafea, astfel au petrecut o dupa amiaza speciala la biblioteca cu ocazia Zilei Femeii.
Bibliotecar,
Cristina Prunel-Barbulescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu